Profi Vonal

Mítosz, ami MA MÉG bebetonozza az áraid:

Ha az áraid még mindig nem sikerül emelni, akkor keresd a fizetőképesebb ügyfeleket!
Hogyan?

Adj többet, mint a konkurencia! Légy No1 körmös!

Nemcsak a siker elérése, hanem mindig a csúcson lenni. Mert ez a cél!

A Köröm Enciklopédia Webáruháza


Rudnay Krisztina (körömépítő, szakoktató, a Szépvilág Extra Köröm Magazin felelős szerkesztője)

A varázsszó: GARANCIA

2010.03.14. 22:08 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

 „Keress valamit, ami megkülönböztet szakmatársaidtól, és legyen ez az erősséged.”

 


Az egyik legfontosabb, ám legnagyobb kihívás karriered során az, hogy keress magadban, vagy szolgáltatásaidban egy pontot, ami kiemelkedővé tesz a többi körmöstől.Miért? Mert csak így kerülheted el azt, hogy „te is csak egy körmös legyél a sok közül”.
 
Manapság, a sok gyorstalpaló tanfolyamot végzett, vagy épp oda nem figyelő, magát körmösnek nevező unatkozó munkák, minden utcasarkon felbukkanó kétes eredetű körömstúdiók, a törések, fellevegősödések korában mi más lehetne a legnagyobb fegyvered, mint a GARANCIA vállalás?
 
Legyen az a legnagyobb erősséged, hogy hordható, tartós, minden igényeket kielégítő műkörmöket készítesz. Vállalj rájuk garanciát! 
 
 
Valljuk be őszintén: egy megfelelően, és megfelelő hosszúságúra megépített műköröm sokkal nagyobb terhelést kibír, mint a saját köröm. Ha figyelsz az alábbiakra a szolgáltatás során, bátran vállalhatsz garanciát az általad készített körmökre:
 
1. A fellevegősödés ellen:
 
Készítsd elő alaposan a körmöket. A körömlemezre nőtt bőrt óvatosan told fel, nemcsak a hátsó- hanem az oldalsó bőrredők mentén is. Egy 240-es erősségű reszelővel finoman mattítsd el a természetes köröm felszínét. Az anyagfelhordás közben SOHA ne érintsd az ecseteddel a bőrt. Ez minden esetben fellevegősödést okoz.
 
2. A törések ellen:
 
Válassz a vendég életmódjától, habitusától, szokásaitól függő, megfelelő hosszt. A törések 87%-át a túl hosszú, vagy hosszúra lenőtt műkörmök okozzák.
Alakítsd ki a C ívet. A köröm közepén legyen a legmagasabb, és minden irányba vékonyodjon. Így megfelelő tartást biztosítasz neki a terhelésekkel szemben.
 
3. A problémák sokasága ellen:
 
Töltsd rendszeresen vendégeid körmét. Valóban vannak vendégek, akiknek elegendő 6-8 hetente tölteni a körmeit, de ez nem mindenkinél működik. Egy vendég, akinek nemcsak gyorsan nő a körme, de aktív életet él, gyakran teszi ki őket terhelésnek, valamint még rágcsálni is szokta a körmeit, ne várja el, hogy 3-4 hétnél tovább szépek maradjanak a körmei töltés nélkül.
 
 
 
 
Garancia program

Hogyan lehet kiszűrni azt, hogy a vendég hibájából keletkező sérüléseket is ingyen javítsd a garancia keretén belül?
 
Az első két hétben keletkező esetleges hibákat, sérüléseket javítsd ki ingyen.
Gondolj csak bele: azzal, hogy a vendéged visszajött hozzád, hogy újraépítsd egy-egy körmét, lehetőséged van megfigyelni a törött, fellevegősödött, berepedt, vagy egybe levált műkörmöket – tulajdonképpen csak nyerhetsz Mint egy figyelmes nyomozó, olvass a jelekből, és próbáld meg kitalálni a törés, vagy fellevegősödés okát. A garanciában elkészített új körmöt már ennek alapján készítsd el, miközben törekszel az előző hibák kijavítására.
 
Hívd fel vendégeid figyelmét arra, hogy garanciát csak akkor vállalsz, ha ők rendszeresen, legalább 3-5 hetente feltöltetik a körmeiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://profivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr261839908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: profi vonal
süti beállítások módosítása