Profi Vonal

Mítosz, ami MA MÉG bebetonozza az áraid:

Ha az áraid még mindig nem sikerül emelni, akkor keresd a fizetőképesebb ügyfeleket!
Hogyan?

Adj többet, mint a konkurencia! Légy No1 körmös!

Nemcsak a siker elérése, hanem mindig a csúcson lenni. Mert ez a cél!

A Köröm Enciklopédia Webáruháza


Rudnay Krisztina (körömépítő, szakoktató, a Szépvilág Extra Köröm Magazin felelős szerkesztője)

Miért kérj extra pénzt extra szolgáltatásaidért? – Megmondjuk:

2010.03.15. 07:14 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

 

- Továbbítsd ezt a cikket kolléganőidnek, beosztottaidnak is: Hogyan válaszold meg az extra szolgáltatásaid áraira vonatkozó kínos kérdéseket?

1. Vendég: Miért drágább a körömágyhosszabbítással készült köröm, mint egy hagyományos francia?

Az ok:
A körömágyhosszabbítással készült körmöket elkészíteni nehezebb, több időt, és odafigyelést igényel.
 
A professzionális válasz:
A körömágyhosszabbítással készült körmök magasabb szaktudást, és technikai előképzettséget kíván. Mégis azért a legkényelmesebb, és vendégeink kedvenc viselete, mert teljesen személyre szabható, kényelmes, és természetes hatást kelt(het).
 
A beszélgetés üzleti megközelítése:
Sose érezd magad rosszul extra pénzt kérni az extra szolgáltatásaidért! Majdnem minden körmös kínál körömágyhosszabbításokat szolgáltatásai közt. Ha te magasan képzett szakember vagy, tartós, hibátlanul kivitelezett körmöket készítesz, ne szégyelld elkérni az árát – hidd el, vendégeid elégedettsége kárpótolni fogja őket. Ne emelj túl sokat a hagyományos francia körmök árához képest – épphogy csak annyit, hogy vendégeid érezzék: extra körmöket kapnak.
 
Amit tenned kell:
Nyújts tökéletes szolgáltatást. A vendég egyéni igényeit, és ízlésvilágát ötvözd az általad tartósnak, és esztétikusnak megítélt körömmel. Az eredmény tökéletes lesz.
(Szeretnél egy 5 részes eBook sorozatot, amiben részletesen átvesszük a személyre szabott szolgáltatás, az esztétikus, és tartós körömágyhosszabbítás menetét? Regisztrálj, és automatikusan megkapod a sorozatot e-mail fiókodba.)
 
2. Vendég: Miért kérsz többet a töltésért, mint a körmös a szomszéd utcából?
 
 
Az ok:
Mert a körmeid szépek lesznek, nem kell tartanod, hogy begombásodnak, és egy hónapig biztos nem lesz velük gondod.
 
A professzionális válasz:
Mert a körmöket a saját magad egyéniségének, ízlésének megfelelően fogom elkészíteni. Megfelelő használat mellett garantáltan problémamentesek lesznek 4-6 hétig, amikor újratöltjük őket.
 
A beszélgetés üzleti megközelítése:
Ne fogadd a kérdést érzékenyen. Igen, ez pont úgy hangzik más iparágakra lefordítva, hogy miért drágább a Dolce Gabbana, mint a Cherokee, vagy miért drágább a Mercedes a Fiatnál? Miért kérsz többet a töltésért, mint a sarki körmös? A válasz: Minőség. Tapasztalat. Szaktudás.
Gondolj csak bele. Nem lehet valami egyszerre gyors, jó és olcsó is. Ha jó a minőség, akkor magasabb az ár. Ha többet kapsz, többet fizetsz.
 
Többet adsz, mert:
– minőségi, megbízható anyagokkal dolgozol – a körömépítő anyagaidtól kezdve a fertőtlenítőszereken át a krémekig, olajokig.
– Magasan képzett szakember vagy, kifogástalan gyakorlati tudással, tapasztalattal, és ráérzéssel.
 
Amit tenned kell:
A szolgáltatás közben tájékoztasd vendégedet a körmök helyes ápolásáról, karbantartásáról. Mondd el neki, miket tehet, és miket nem a műkörmeivel – hogyan tarthatja tisztán, és hogyan ápolja otthon. A beszélgetés során térképezd fel vendéged igényeit, körmei állapotát, és egyéni adottságait, és ehhez megfelelően végezd a szolgáltatást. Ne aggódj, végeredmény magáért fog beszélni, még hetek múlva is, vendéged kezén.

A bejegyzés trackback címe:

https://profivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr581840354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: profi vonal
süti beállítások módosítása